Tööstus: Hiina nutitelefonid aitavad NAND -i hindu tagasilöögil, Samsungi tootmisvõimsuse tagasilöögid

Mar 15,2024

Kuna NAND välkmälu hinnad on viimastel kuudel järk -järgult taastunud, on Samsung Electronics hakanud suurendama tootmist.Lõuna -Koreas tööstusaruannete kohaselt on Samsungi Xi'ani tehase suutlikkuse kasutamise määr taastatud umbes 70%-ni, mis aitab leevendada eelneva tooraine ja komponentide tarnijate koormust.

Tööstusharu siseringid on öelnud, et NANDi tootmisvõimsuse kasvu peamine tegur on Hiina tarbijate eelistamine kodumaiste kaubamärkide suhtes, mis on ajendanud nutitelefonide müüki suurenemist.Praegu on Xi'ani tehas Samsungi ainus ülemere ladustamiskiibi tootmisbaas, mille 12 -tolline kristallkuu tootmisvõimsus on 200000 tükki, mis moodustab 40% Samsungi NAND -i kogutoodangust.Teatatakse, et tehas läheb üle 236 kihi NAND -protsessi.

On arusaadav, et vastuseks halvenevatele turutingimustele vähendab Samsung 2023. aasta teisel poolel oma Xi'an -tehase võimsuse kasutamise määra 20–30% -ni. Kuna varude kohandamine lõppeb ja tootmisvõimsus järk -järgult taastub, on see järk -järgult taastusEeldatakse, et Samsungi hiljutine tootmisvõimsuse kasv suurendab tulude kasvu, mis viib pikaajalise languse pöördepunkti.

Pooljuhtide tööstuse tööstuse siseringid on teatanud, et hiljutised klientide taotlused varude taseme tõstmiseks on viinud NAND -i saadetiste suurenemiseni võrreldes 2023. aastaga. Lisaks on pooljuhtidega seotud materjalide tarnijad märkinud ka, et sellised ettevõtted nagu Dongjin Semiconductor ja SoulBrain on näinud.NAND tooraine saadetiste suurenemine hiljuti.

Lõuna-Korea uudiste andmetel on Samsung hakanud tähelepanu pöörama ka mobiilse tahkisjagade toodetele ning asutab selliste toodete sõltumatu disainiosakonna koos arvuti- ja mobiiltelefonide ettevõtete kõrval.Uurimisettevõte Omdia ennustab, et globaalse tarbijakvaliteediga tahkisjagude (SSD) turg kasvab umbes 8,3 miljardilt dollarilt 2023. aastal 11,3 miljardi dollarini 2024. aastal ja ulatub 2025. aastaks 14,3 miljardi dollarini.
Toode RFQ