Lõuna -Korea ja Hollandi juhid kohtuvad, et tugevdada koostööd pooljuhttööstuses

Nov 18,2022

Bloombergi sõnul kohtusid Lõuna -Korea president Yin Xiyue ja Hollandi peaminister Mark Rutte ja arutasid, kuidas tugevdada majanduslike julgeolekusuhteid. Mõlemad pooled otsisid koostööd kiibitööstuses.

Neljapäeval Soulis toimunud tippkohtumise pärast ühisavalduses ütlesid kaks juhti, et mõlemad pooled rõhutasid, kui oluline on veelgi tugevdada kahe riigi pooljuhtide tööstuse vahelist olemasolevat koostööd ja väljendasid toetust tööstuse pakkumise paindlikkuse säilitamiseks kett.

Selles avalduses ei mainitud Hiinat ega Ameerika Ühendriike, samuti ei mainitud ta kahe riigi kiibi tootjate koostöö üksikasju Bideni valitsuse pooljuhtide määrusega tegelemisel.

Varem loob Nikkei News'i sõnul Hollandi fotolitograafilise hiiglase ASML Lõuna -Koreas tehnoloogiabaasi, et parandada tootmisseadmete toimimise "ümbertöötlemise" protsessi ja pakkuda klientide ettevõtetele tehnilist tuge. Baas asub Huachengis, Soulist umbes 40 kilomeetrit lõuna pool, koguinvesteering on 240 miljardit võidu (181 miljonit USA dollarit) ja 16 000 ruutmeetri pindala.
Toode RFQ