Qualcommi tegevjuht: pooljuhtide tööstuses on lühiajaliselt mitu väljakutset ja pikaajalised väljavaated on piiramatud

Aug 17,2022

Qualcommi tegevjuht Ammon ütles mõni päev tagasi Bloombergi ärinädala eksklusiivintervjuus, et pooljuhtide tööstus seisab lühikese aja jooksul tõepoolest silmitsi mitme väljakutsega, kuid pikas perspektiivis on pooljuhtide tööstuse väljavaated endiselt helged.

Anmon ütles, et lühiajaliselt seisab tööstus praegu silmitsi mitmete majanduslike väljakutsetega, näiteks inflatsioon, energiakulud ja epideemilised isoleerimismeetmed. Need väljakutsed võivad mõjutada pakkumise ja nõudluse tasakaalu, kuid tööstuse kui terviku väljavaade ei muutu seetõttu. Paljud tööstusharud läbivad digitaalse ümberkujundamise, pooljuhid on hädavajalikud, mobiiltelefonide tööstus on sama ja ka autotööstus, arvutamine, tööstus jne on samad. Anmon ennustab, et tulevikus realiseerib terminal pilvandmetöötluse kaudu rohkem funktsioone ja intelligentsemat ühendamist ning need tehnoloogiad edendavad järgmise kümne aasta jooksul pooljuhtide tööstuse kasvu.

Seoses kuulujutuga, et Apple'i enesearenenud 5G modemkiip ebaõnnestus, ütles Anmon, et Qualcommil on Apple'iga head koostöösuheid ja ta pakub Apple'ile jätkuvalt tooteid. Kuid ta ütles ka, et Qualcomm on teinud eeldusi ja äriplaane, et need kaks ei tee enam koostööd pärast seda, kui Apple'i enesearenenud kiibid on edukad.
Toode RFQ