GlobalWafers: säilitada olemasolev laienemisplaani, uus taime asukoht viimistletakse enne juuni lõppu

Jun 21,2022

Globalwafersi esimees Xu Xiulan ütles täna, et pooljuhtide nõudluse pikaajaline kasvutrend jääb muutumatuks. Globalwafers peab väljakujunenud laienemisplaani ja eeldatavasti kuulutab see uue tehase asukoha enne juuni lõppu.

Xu Xiulan mainis, et Globalwafers säilitab väljakujunenud laienemisplaani, kuid tööjõu puudumise, ehituskulude suurenemise ja pikaajalise varustuse kohaletoimetamise tõttu võib osa laienemise edusammudest edasi lükata. Uue tehase seadmed on ettetellitud ja asukoht viimistletakse juuni lõpuks.

Ta paljastas ka, et uue tehase asukoht oli algselt Singapuri arvesse võtnud, kuid suhteliselt kõrgete ehituskulude ja kohaliku turu kokkusobimatuse tõttu sihtklientidega on Singapur nüüd välistatud.

Xu Xiulan ütles, et Jaapan arendab aktiivselt pooljuhtide tööstust, kuid Globalwafersil on juba Jaapanis tehas ja tal pole kavas uut tehast ehitada. Ta ütles, et valitsuse subsiidiumid on uue taime asukoha hindamisel üks peamisi tegureid, kuid see pole ainus. Tuleks kaaluda uute klientide olukorda ja loodetakse, et kliente saab läheduses tarnida.

Lisaks ütles Xu Xiulan tänasel aktsionäride koosolekul, et ettevõte on sõlminud pikaajalised lepingud klientidega pärast 2028. aastat kuni 2031. aastani.

Xu Xiulan rõhutas, et Globalwafersi tootmisliini kasutamise määr on endiselt täis ja 12-tollist tehast ei saa minutiks sulgeda, mis on ülesvoolu jaoks endiselt väga tervislik.
Toode RFQ