TSMC Kaohsiung Factory alustas ametlikult ehitust ja see toodetakse masst 2024. aastal

Nov 21,2022

The Economic Daily andmetel ütles TSMC hiljuti, et pärast maade ettevalmistamist on Kaohsiungi tehas nüüd ametlikult ehitamisel ja masstoodangul 2024. aastal.

Neljandas kvartalis lõdvenes TSMC 7NM protsessi mahutavuse määr. Kaohsiungis asuva 7 nm tehase ehitamine lükati ajutiselt edasi ja 28nm taim oli endiselt graafikus. TSMC Kaohsiungi taime suundumus on pälvinud kõigist elualadest palju tähelepanu. Varem ütles TSMC president Wei Zhejia, et Kaohsiung oli algselt kavandanud kaks tehast ja 7NM -i aspekt oleks pisut kohandatud. Ainult ajutine viivitus ei muudaks protsessi ja 28nm aspekt viiakse läbi plaanipäraselt.

Uudises öeldi, et TSMC 28 nanomeetri taimeprojekt sai välja reedel ja ehituse viis läbi vastastikuse ehitusettevõte.

Teadaolevalt olid TSMC 7NM ja sama pere 6nm algselt peamine tootmisprotsess ja teises kvartalis moodustati tulu 30%. Selle aasta teises pooles seisid kliendid silmitsi varude kohandamise ja kiireloomuliste tellimuste kärpimisega, mille tulemuseks oli suutlikkuse kasutamise järsk langus. TSMC oli esimene, kes lõdvendas oma täiustatud tootmisprotsessi. Seetõttu kohandas TSMC sünkroonselt Kaohsiungi tehase suutlikkuse kavandamist, eelistades 28nm protsessi.
Toode RFQ