Uuring: globaalse tehnoloogia ühinemised ja omandamised ulatusid aasta esimesel poolel 627 miljardit USA dollarit, mis on aastatagusega 20% vähenenud

Aug 10,2022

Ernst & Youngi viimaste globaalse uuringu kohaselt, mida mõjutasid rahvusvahelised geopoliitilised ja majanduslikud vastutuuled, vähenes globaalsete ühinemiste ja ülevõtmiste arv selle aasta esimesel poolel 27% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga; Samal ajal moodustas tehnoloogiatööstus 31%, summa 627 miljardit USA dollarit.

Viimane Ernst & Young Global Survey tõi välja, et tehnoloogiatööstus juhtis taas 2022. aasta esimesel poolel ülemaailmseid ühinemisi ja omandamisi, mis on 20% vähem kui eelmise aasta sama perioodi rekordilise 789 miljardi dollari võrra, kuni 627 miljardit dollarit, kuid arvestas siiski 31 -aastaseks 31 % Ülemaailmsetest ühinemis- ja ühinemistest.

Ernst & Young Financial Management Consulting Services'i peadirektor Shufen ütles, et tehnoloogia põhikohtade põhipositsiooni M&A turul ei tohiks alahinnata. Kasvav nõudlus pilveteenuste, infoturbe ja ettevõtte tarkvara järele suurendab ühinemiste ja omandamiste toimimist 2021. aastal ning praegu pole aeglustumisest mingeid märke.

Lisaks juhtis EY tähelepanu sellele, et globaalne ühinemiste ja ühinemiste tegevus on näidanud vastupidavust peamiste geopoliitiliste vastutuule taustal, kuid pole kindel, kas tulevikus toimub rohkem geopoliitilisi pingeid, majanduslangusi jne.
Toode RFQ