Lõuna -Korea presidendi büroo: Musk peab investeerimisobjektiks Lõuna -Koread

Nov 24,2022
Digitimesi andmetel ütles Lõuna -Korea presidendi Yin Xiyue büroo teatel Tesla tegevjuht Elon Musk, et tema arvates on Lõuna -Korea investeeringu esimene valik.


Yin Xiyue büroo sõnul tuli kõne Muski ja Yin Xiyue virtuaalsest kohtumisest. Musk ütles, et teeb pärast investeerimistingimuste, sealhulgas inimressursside ja tehnoloogia põhjalikku läbivaatamist investeerimisotsuse.

Yin Xiyue kuulas ka Muski plaani ehitada Aasias veel üks supertehas elektrisõidukite tootmiseks. Tesla peamine tehas Aasias asub Hiinas Shanghais - selle võimsus on hiljuti kahekordistunud umbes miljoni autoni aastas.

Yin Xiyue büroo andmetel väljendas Musk ka oma valmisolekut investeerida aktiivselt Lõuna -Korea elektrisõidukite laadimisinfrastruktuuri ja laiendada märkimisväärselt tarneahela koostööd Lõuna -Korea ettevõtetega. Yin Xiyue büroo ütles, et Musk ennustas, et 2023. aastaks suureneb Lõuna -Korea ettevõtetelt ostetud osade arv vähemalt 10 miljardi dollarini.

Tesla esindajad ei vastanud kohe kommentaaride taotlevatele e -kirjadele.

Tesla on ostnud palju Korea valmistatud autoosasid, sealhulgas pikaajalist aku tarnija LG Energy Solution Ltd. Tegelikult ütles Souli Daol Investment & Securities Co. analüütik Jeon Hyeyoung eelmisel kuul, et LG Energy väljavaated olid optimistlikud, osaliselt suurenenud tõttu suurenenud tõttu suurenenud. Tesla Shanghai tehase väljund.

LG Energy ütles juunis, et kulutab uue 4680 akutootmisliini ehitamiseks 452 miljonit dollarit. Tesla nimetas järgmise põlvkonna akusid odavama ja populaarsemate elektrisõidukite avamise võtmeks.

Lõuna -Koreas on koduks ka Hyundai Motor Co. ja Kia, maailma kaks suurimat autotootjat, ja muud akutootjad, näiteks SK on Co. ja Samsung SDI Co. See on tema majanduse peamine kasvumootor ja usub, et selle kõrgel on see kõrge -Tech Supply võrk Ameerika Ühendriikidega on ülioluline.

Augustis allkirjastas Bideni valitsus inflatsiooni vähendamise seaduse, mis välistab välismaal kokku pandud elektrisõidukite maksusoodustused. Selle tulemusel on Lõuna -Korea suhted pingelised.

Lisaks Hiinale, kus Teslal on palju äri, pole Lõuna -Korea piirkonnas esimene riik, kes meelitab muskust.

Yin Xiyue ütles ka Muskile, et Korea valitsus täiustab aktiivselt eeskirju, mis võivad välisinvestoritele raskusi Lõuna -Koreas ettevõtlusele.
Toode RFQ