Sony käivitab madalaima energiatarbimise IoT komposiitkiibiseti

Nov 25,2022

Eenewsi sõnul on Sony Semiconductor Israel tutvustanud kiibistikku ulatusliku asjade Interneti-võrkude jaoks, kus on 5G, satelliidi ja LPWAN-ühendused, millel on väidetavalt kõige väiksem energiatarve.

ALT1350 on esimene kiibistik maailmas, mis ühendab Cellular LTE-M/NB IoT alam-GHZ-i vähese võimsusega laiusega võrkude (LPWAN) kommunikatsiooniprotokolli, satelliidiühenduse (NTN) ja AI-ga toetavate anduri jaoturiga.

Võrreldes praeguse põlvkonnaga väheneb ooterežiimi (EDRX) energiatarbimine kiibistikus 80%ja energiatarbimist lühisõnumite saatmisel väheneb 85%. Süsteemi energiahalduse põhjalikud parandused on suurendanud tüüpiliste seadmete aku kestvust neli korda, võimaldades väiksemate akudega rohkem funktsionaalsust.

ISIM-põhine kiibistik toetab küpset väljaannet 15 LTE-M/NB IOT tarkvara virna ja see ühildub tulevikus 3GPP väljalaskega 17, et tagada 5G-võrgu tööstusaeg ja töö.

Sub GHZ ja 2,4 GHz integreeritud transiiverid toetavad nutikate arvestite, nutikate linnade, jälgijate ja muude seadmete hübriidühendusi. See toetab IEEE 802.15.4 põhinevaid protokolle, nagu WI Sun, U-Bus Air ja WM buss, samuti muid punktide ja võrgutehnoloogiaid. See toetab IPv4/IPv6 Interneti -protokolle, sealhulgas TCP/UDP, PPP, FTP, HTTP, TLS, HTTPS ja SSL, samuti DTSL, MQTT, COAP ja LWM2M.

ALT1350 integreerib ka ARM Cortex-M0+südamiku põhjal anduri sõlmpunkti, et koguda anduritest andmeid, säilitades samal ajal ülimadala energiatarbimise. See pakub ka mobiilset ja WI FI -põhist positsioneerimist ning on tihedalt integreeritud, et pakkuda võimsust optimeeritud samaaegse LTE ja GNS -ide, et kohaneda mitmete kiibide kaudu mitmesuguste nõudlike jälgimisrakendustega.

Kiibikomplekt kasutab IoT-rakenduste käivitamiseks ARM Cortex-M4 integreeritud kontrollerit, millel on 1MB NVRAM ja 752KB RAM, pakkudes servade töötlemise funktsioone, sealhulgas andmete kogumist ja vähese energiatarbega AI/ml andmete töötlemist.

ALT1350 sisaldab ka rakenduste kasutamiseks turvakomponente ja integreeritud SIM-i (ISIM), mis on loodud spetsiaalselt PP-0117 jaoks GSMA nõuete täitmiseks.

"Selle mitme protokolli turu nõudlus on ülitähtsate IoT-i kiibistiku kasvav ja Sony ALT1350 kiibistik vastab sellele nõudlusele," ütles Sony Semiconductor Israeli tegevjuht Nohik Semel. "See on mängureeglite vahetaja, keda oleme oodanud. See toetab asjade Interneti juurutamist ja kasutab servade töötlemise ja mitme asukoha tehnoloogia universaalset seost."

Kiibistik võtab vastu ühe paketi. Ehkki Sony ei täpsusta suurust, pakub see proovisid suurematele klientidele ja on saadaval 2023. aastal.
Toode RFQ