Väidetavalt suurendab Showa Denko tootmist Taiwanis ja Jaapanis ning laiendab pooljuhtide poleerimisvedeliku tootmist 20%

Aug 03,2022

Nikkei teatas teisel, et Showa Denko Materials (Showa Denko Materials, varem tuntud kui Hitachi Chemical), teatas Show Denko tütarettevõtte tütarettevõttest umbes 20 miljardit jeeni, et suurendada tootmist Taiwanis ja Jaapanis. Tootmine, eesmärk on suurendada pooljuhtmaterjalide poleerimismaterjali tootmisvõimsust umbes 20%. 5G nutitelefonide populaarsuse tõttu on pooljuhtide jõudluse nõuded suurenenud ja tootmistehnoloogias vajalike jahvatuste arv on suurenenud, suurendades nõudlust poleerimisvedelike järele.

Nende hulgas suurendatakse Taiwani baasi poleerimisvedeliku tootmisvõimsust alates jaanuarist 2023. Lisaks olemasoleva tehase mahu laiendamisele kavatseb Jaapani Yamazaki tööde Katsata baas ehitada ka uus tehas, mille olemasolev olemasolev tehas ehitab Tootmise suurendamiseks asuv taim avatakse 2024. aastal ja uus tehas avatakse 2025. aastal.

Aruandes tõi välja, et nutitelefoni ja PC -saadetiste praegune vähendamine on viinud pooljuhtide nõudluse aeglustumiseni, kuid pooljuhtide jõudluse paranemisega on kasvanud ka nõutav arv jahvatusi, põhjustades nõudlust lihvimisvedelike järele. Showa Denko materjalide sõnul on alates 2019. aastast kasvanud CMP poleerimisvedeliku turg igal aastal rohkem kui 10%.
Toode RFQ