Qualcomm omandab Celwize'i ametlikult 5G Ran innovatsiooni juhtimiseks

Jun 14,2022

Qualcomm teatas täna, et on lõpetanud Cellwize Wireless Technologies PTE omandamise. Iisraeli mobiilsidevõrgustiku automatiseerimise ja haldusettevõte Ltd.

Qualcomm juhtis tähelepanu sellele, et Cellwize koos Qualcommi tööstuses juhtivate 5G RAN-lahendustega toob kaasa juhtivate RAN-i automatiseerimis- ja haldustarkvaralahendused, et kiirendada intelligentset võrgu juurutamist, juurutades 5G ettevõtte era- ja avalikke võrke, lühendades võrgu juurutamise aega ja lihtsustades võrguhaldust. Ühendatud serva areng; Programmeeritavad lahendused, mis võimaldavad diferentseeritud ja kohandatud rakenduste ökosüsteeme (turuplatsi) mitme vertikaalse tööstuse vahel; horisontaalsed lahendused, mis võimaldavad avatud virtuaalsete võrkude mitmete tagavara ökosüsteemide lihtsat haldamist; Paindlikud RAN-arhitektuurilahendused (avatud RAN, Virtual RAN ja Legacy RAN) ja mitme põlvkonna tugi.

"Mobiilioperaatorid ja eraettevõtted kogu maailmas kasutavad 5G -võrgustikke tööstusharudes enneolematu kiirusega, et ühendada inimesi ja kõike pilvega," ütles Qualcomm Technologies'i mobiilsidemodemi ja infrastruktuuriäri vanem asepresident ja peadirektor Deja Ma. "Cellwize on tööstusharu juht. Qualcommi täiustatud RAN-i automatiseerimise tehnoloogia suurendab Qualcommi võimet juhtida moodsate 5G-võrkude arengut, kiirendades seeläbi avatud RAN-i, pilvepõhise mobiilsideinfrastruktuuri innovatsiooni globaalset kasutuselevõttu ja 5G ettevõtte privaatvõrkude juurutamist."
Toode RFQ