Investeeritud üle 100 miljoni dollari! SK välkmälu äri tütarettevõte kavatseb luua teadus- ja arendustegevuse keskuse USA lääneosas

Sep 16,2022

Korea meedia Businesskorea sõnul investeerib SK Hynixi NAND -mälu tütarettevõtte Solidigm rohkem kui 100 miljonit USA dollarit USA -s Californias pooljuhtide teadus- ja arendustegevuse keskuse ehitamiseks. Teadus- ja arendustegevuse keskus hõlmab umbes 20 000 ruutmeetri pindala ja ettevõte loodab kolida 2023. aasta esimeses kvartalis ja sellel on 1900 töötajat.

Teadaolevalt on Solidigma Ameerika Ühendriikide SK Hynixi sõltumatu tütarettevõte. See loodi eelmise aasta detsembris ja see korraldati ümber SK Hynixi omandatud Intel Flash Memory ettevõttest.

Tööstusharu on sel aastal NAND -i välkmäluturul ja selle hind langeb ikka ja jälle 2022. aasta teisel poolel, kuid SK Hynixi investeering teadus- ja arendustegevusesse selles valdkonnas ainult suureneb. Augustis teatas SK, et on edukalt välja töötanud maailma esimese 238-kihilise NAND-i välgumälu, kus tööstuses on kõige rohkem kihte.
Toode RFQ