Tollide üldine administratsioon: minu riigi integreeritud ringraja import 2022. aasta esimesel poolel ületas 1,35 triljonit jüaani

Jul 26,2022

Hiljuti avaldas tolli üldine administratsioon uusima statistika. 2022. aasta esimesel poolel (jaanuarist juunini, sama allpool) importis minu riik kokku 279,7 miljardit integreeritud vooluringi, mis on aastataguse langus 10,4%; Impordi koguväärtus oli 1,3511 triljonit jüaani, mis on aastatagune. 5,5%. Lisaks oli 2022. aasta esimesel poolel minu riigi integreeritud vooluringi eksport 141 miljardit tükki, mis on aastatagune 6,8%; Ekspordi koguväärtus oli 499,3 miljardit jüaani, mis on aastatagusega 16,4%.


Allikas: tolli üldise halduse ametlik veebisait, "imporditud peamiste kaupade väärtuse tabel juunis 2022"

Tollide üldise administratsiooni avaldatud andmete kohaselt oli selle aasta esimesel poolel minu riigi kaubanduse impordi ja ekspordi koguväärtus 19,8 triljonit jüaani, mis oli aastatagusega võrreldes 9,4%. Nende hulgas oli ekspordi koguväärtus 11,14 triljonit jüaani, kasv 13,2%; Impordi koguväärtus oli 8,66 triljonit jüaani, mis on 4,8%. See tähendab, et minu riigi esimesel poolel minu riigi impordiväärtuses moodustasid integreeritud vooluringid umbes 15,6%. Lisaks oli tollide üldise halduse statistika kohaselt selle aasta esimesel poolel toornafta impordi väärtus 1,1633 triljonit jüaani. Ilmselt on integreeritud vooluringide impordi väärtus ületanud selle summa, saades minu riigi suurimaks imporditud kaubaks.

Vastavalt andmetele, mis käsitlevad ülaltoodud tööstusharude toimimist 2022. aasta juunis, avaldas riiklik statistikabüroo mõni päev tagasi, selle aasta esimese kuue kuu jooksul oli minu riigi integreeritud vooluringi toodang kokku 166,1 miljardit tükki, mis on 6,3% -line aasta, mis on 6,3% -line aasta --aasta. See on ka esimene kord pärast 2009. aastat, kui minu riik on integreeritud vooluahelate toodangu negatiivselt kasvanud.

Ehkki kodumaine IC tootmine vähenes pisut, kasvas eksport 16,4%. Samal ajal võib vastavalt imporditud integreeritud vooluahelate arvule ja kogusummale arvutada, et minu riigi imporditud integreeritud vooluahelate keskmine ühiku hind on 4,83 jüaani ühiku kohta, samas kui eksporditud integreeritud vooluringide keskmine ühiku hind on 3,54 44. jüaan ühiku kohta. Ükskõik, kas see võrdleb minu riigi imporditud integreeritud vooluringide kogust ja kogust selle aasta esimesel poolel või eksporditud integreeritud vooluringide kogust ja kogust, leitakse omadused "koguse langus ja hinnatõus".

Kogu ühiskonna pideva arendamisega digitaliseerimise ja intelligentsuse suunas vabastatakse pidevalt nõudlus pooljuhtide järele. Just selle taustal on integreeritud vooluringid nimetatud tänapäevase tööstuse "toiduks", infotehnoloogia tööstuse tuumiks ning strateegiliseks, põhiliseks ja juhtivaks tööstuseks, mis toetab majanduslikku ja sotsiaalset arengut ning kaitseb riiklikku julgeolekut. Riiklik strateegiline juhtiv tööstus. Kuna minu riigi integreeritud ringkonnatööstus teeb jätkuvalt läbimurdeid tehnoloogiliste innovatsioonide ja turustamise alal, tugevneb ka tööstusahela võimsus ning ka turu konkurentsivõime paraneb ka märkimisväärselt.
Toode RFQ