Foxconn võtab vastu Advanced Automotive MOSFET -i tellimuse

Jul 27,2022

Taiwani Media Electronic Timesi sõnul paljastasid tööstuse allikad, et Foxconni valukoda Honging Semiconductor on saanud tellimuse Fudingi täiustatud autotööstusele.

Allikate sõnul teeb Fuding Advanced koostööd Honginging Semiconductoriga selliste rakenduste jaoks nagu elektribussid, et süvendada Fuding Advance'i kasutuselevõttu autotööstuses MOSFETS -i valdkonnas. Fuding Advanced loodab laiendada ka koostöö ulatust Honginging Semiconductoriga, et hõlmata kolmanda põlvkonna pooljuhtide, näiteks räni karbiidi (SIC) komponentide tootmist.

Turuvaatlejate sõnul on Fuding Advanced endiselt kursis, et saavutada 2022. aasta tulude kasv turukeskkonnas, kus on nõrk nõudlus tarbeelektroonikaseadmete, näiteks personaalarvutite järele. Aruannete kohaselt on Fuding Advanced võitnud tipptasemel toiteallikate tellimusi ning keskmise ja kõrgepinge MOSFET-kiipide müük selliste rakenduste nagu serverite jaoks peaks eeldatavasti kasvama.

Allikad tõid välja, et uue energiasõidukite tööstuse kiire kasv Mandri -Hiinas koos Foxconni tugeva elektrisõidukite äriga saab Taiwani elektridioodi ja MOSFET -i tootjate jaoks võimalus arendada äri auto valdkonnas.
Toode RFQ