Femtosekund lasertootja Altra Photonics teatas kümnete miljonite jüaanide valmimisest+ rahastamisvoorus

Jun 27,2022
27. juunil teatas Hangzhou Altra Photonics Technology Co., Ltd. ("Altra Photonics" lühidalt) teatas kümnete miljonite jüaanide valmimisest A -seeria ja rahastamisel. Selle rahastamisvooru viisid ühiselt läbi Lufeng Investment, Linkege Fengye ja muud tööstuspealinnad. Teadaolevalt on selle finantseerimismärkide lõpuleviimine, mille kohaselt Altra Photonics on hakanud täielikult sisenema liitiumaku uue energia väljale.


Ametlikud uudised näitavad, et Altra Photonics loodi 2018. aasta juunis, mis tegeleb peamiselt tööstuslike suure võimsusega femtosekundiliste laserite ja nende põhiseadmete uurimise, tootmise, müügi ja rakendamisega. See koosneb ülimaitsvate lasertehnika ekspertidest ülemeremaade tagasitulekutelt, sealhulgas Trumpf Hiina piirkondliku müügi juht ja Leedu optilistest inseneridest.

Altra Photonicsi meeskond on vastutav femtosekundide valgusallikate uurimise ja arendamise eest paljudes suuremates riiklikes projektides, näiteks: esimene kodumaine femtosekundi kiudainega laser, millel on 100 mikrokovaenergiat, ja femtosekundi valgusallika Stent -töötlemisseadmed. Oota.

Praegu on Altra Photonicsil femtosekund lasertoodete platvorm (energiajaotus 10W-1000W, lainepikkuse jaotus 1030NM infrapuna 515Nm rohelise tulega 343nm ultraviolett 258nm sügav ultraviolett, impulsi laiuse jaotus 350fs-10ps pidevalt kohandatav); PicoseCond Laser -tooteplatvorm (50W Pikosekundiline ultraviolett, 100W Pikosekundiline roheline tuli, 300W pikosekundi infrapunavalgus); Alam-nanosekundi lasertoodete platvorm (60W-100W nanosekundi roheline tuli). Lisaks äsja sisestatud liitiumaku uue energiaväljale on see juba kasutusele võtnud pooljuhtide, uute ekraanide, päikeseenergia fotogalvaanide, tarbeelektroonika, kosmose ja muude väljade väljadel.
Toode RFQ