Kood jälle? Ameerika Ühendriigid kaaluvad mälukiibi tootmise seadmete eksporti üle 128 kihi Hiinasse

Aug 02,2022

Ameerika Ühendriigid kaaluvad USA kiibide valmistamise seadmete saadetiste piiramist Hiina mälukiibide valmistajatele, ütlesid neli asjaga tuttavat inimest. On arusaadav, et USA ametnikud keelavad ekspordi Hiinasse seadmetesse, mida kasutatakse NAND mälukiipide valmistamiseks, kus on rohkem kui 128 kihti.

Kui plaan saab teoks, võib see kahjustada ka selliseid ettevõtteid nagu Lõuna -Korea mälukiibi hiiglane Samsung, teatasid allikad. Kolimise eesmärk on ka kaitsta Western Digital Corp., mis on ainus USA mälukiipide valmistaja, ja Micron Technology Corp., mis koos moodustavad umbes veerandi Nand Chip Marketist.

Kõik allikad ütlesid aga, et USA valitsuse arutelud selles küsimuses olid varases staadiumis ja kavandatud määrusi ei olnud koostatud.

Kui paluti võimalikku sammu kommenteerida, ei arutanud ekspordikontrolli üle järelevalvet teostava kaubandusosakonna pressiesindaja, kuid märkis, et "Bideni administratsioon on keskendunud kompromissile (Hiina) jõupingutustele, et toota täiustatud pooljuhte, et pöörduda olulise USA poole pöördumiseks. Riiklik julgeolekurisk. "

On ebaselge, mis mõju nende võimalike piirangute mõjule teistele Hiina mängijatele avaldab.
Toode RFQ