CEVA Bluetooth 5.3 platvorm IP võimaldab Uus Auracast ™ ringhäälingu heli revolutsiooniliselt jagatud helielamus

Jun 18,2022

CVA Corporation (NASDAQ: CEVA), traadita ühenduvuse, nutikate sensatsioonide ja integreeritud IP -lahenduste turuliider, teatas, et tema uusim Rivierawaves 5.3 IP -perekond toetab nüüd Auracast, uut helijagamise standardit. Auracast on Bluetoothi ​​Le Audio Broadcast Spetsifikatsioon, mille on täna välja kuulutanud Bluetoothi ​​erihuvigrupp (SIG). Auracasti ringhäälinguheli on loodud jagatud helielamuse revolutsiooniliseks muutmiseks, võimaldades piiramatu arvu Auracasti vastuvõtja ühilduvaid seadmeid (näiteks TWS kõrvaklapid, kõrvaklapid, kuuldeaparaadid ja juhtmevabad kõlarite), et saada ühe või rohkem aurakastide saatjaseadmeid.

Bluetoothi ​​erihuvigrupp (SIG) andis hiljuti välja oma uusima turuprognoosi 2022. aastaks. Eeldatakse, et Bluetoothi ​​audio voogesituse seadme saadetiste liitkasv on 7%, ulatudes 1,8 miljardit aastas saadetisi 2026. aastaks. Saadetised kolmekordne. Uus Auracasti saateheli on osa Bluetooth LE heli spetsifikatsioonist ja avab olulisi uusi võimalusi innovatsiooniks, sealhulgas võimaldades isiklikku ja asukohapõhist heli jagamist. Võimalike kasutusjuhtumite hulka kuuluvad lennujaamade konkreetsete lendude heliülekanded, mitmekeelsed võimalused kinodes või muuseumides ning audiosisu otsene edastamine kuuldeaparaatidele, pakkudes avalikes ruumides kuulmispuudega jaoks erinevaid juurdepääsetavuse funktsioone.

CEVA traadita IoT äriüksuse asepresident ja peadirektor Tal Shalev kommenteeris: "Me tervitame Auracasti ringhäälingu heli spetsifikatsiooni tutvustamist, mis muudab inimeste helisisu era- ja avalikus ruumides. CEVA on andnud silmapaistva panuse Bluetoothi ​​standardi arengule. Panustage ja andke au litsentsida Bluetooth LE ja kaherežiimilise tehnoloogia, sealhulgas Auracast Solutions, suurematele pooljuhtide ettevõtetele ja originaalseadmete tootjatele väga erinevatele rakendustele, sealhulgas traadita kõrvaklapid, TWS-i kõrvaklapid, kuuldeavad, nutikad, nutikad, nutikad, nutikad, nutikad, nutikad, nutikad, nutikad, nutikad käekellad, kõlarid ja mikrofon. "

CEVA on juhtiv Bluetooth -platvormi IP -lahenduste pakkuja, mis on integreeritud SOC -idesse, võimaldades seni miljardeid Bluetooth -seadmeid. CEVA pakub nii Bluetooth LE kui ka kaherežiimilise IP-platvormi, sealhulgas põhiriba kontrollereid, raadioid ja täielikku tarkvarapakki, mis vastavad Bluetooth 5.3, Le Audio ja Auracasti spetsifikatsioonidele. Traadita audioseadmete arendamise edasiseks lihtsustamiseks pakub CEVA Bluebud Bluetoothi ​​heli võtmeklapi platvorm täielikku traadita heli arenduse kogemust, mis on suunatud TWS -i kõrvaklappidele, nutikelladele, traadita mikrofonidele ja kõlaritele. BlueBud platvorm ühendab Bluetoothi, heli ja sensori IP ühes integreeritud lahenduses ning pakub täielikku helikoodekite rivistust, sealhulgas LC3, (M) SBC, CVSD, AAC, MP3 ja kõne töötlemise algoritmid, sealhulgas Clearvox müra vähendamiseks ja kaja tühistamiseks, kaja tühistamiseks, kaja Whispro kõnetuvastamiseks ja MotionEngine kuulevad ruumilise heli ja liikumise tundmist.

Ceva Corporationi kohta

CEVA on juhtiv traadita ühenduvuse ja nutika sensori tehnoloogia ning integreeritud IP -lahenduste litsentsiandja nutikama, turvalisema ja ühendatud maailma jaoks. Pakume digitaalseid signaaliprotsessoreid, AI -mootoreid, traadita platvorme, krüptograafilisi südamikke ja kaasstarkvara anduri sulandumiseks, pildi suurendamiseks, arvutinägemiseks, häälsisendis ja AI -rakendustes. Need tehnoloogiad on klientidele kättesaadavad koos meie sisemise IP-integratsiooniteenustega, mis aitavad neil lahendada keerulisi ja ajakriitilisi IC-projekteerimisprojekte. Paljud maailma juhtivad pooljuhtide tootjad, süsteemiettevõtted ja originaalseadmete tootjad kasutavad meie tehnoloogia- ja kiibikujundusoskusi energiatõhusate, nutikate ja turvaliste kiipide arendamiseks mitmesuguste lõppturgude jaoks, sealhulgas mobiilne, tarbija, autotööstus, autotööstus, robootika, tööstus, kosmose ja kaitse ja asjade Internet. Ühendatud seadmed.

Meie DSP-põhised lahendused hõlmavad 5G põhiriba töötlemise platvorme mobiili-, asjade Interneti ja infrastruktuuris;Kaameraseadmete täiustatud pildistamine ja arvutinägemine;Audio/hääle-/häälerakendused ja ülimadala võimsus mitmele asjade Interneti-turule turgudele, mis on alati sisse lülitatud/sensuaalsed.Anduri sulandumiseks pakub meie Hillcrest Labsi andurite töötlemistehnoloogia laia valikut anduri sulandustarkvara ja inertsiaalsete mõõtmisüksuste ("IMU") lahendusi peakomplektide, kantavate, AR/VR, PCS, PCS, robootika, kaugjuhtimispuldide, IoT ja muu jaoks.Programm.Traadita asjade Interneti jaoks on meie Bluetooth (madal energia ja kahe režiim), Wi-Fi 4/5/6/6E (802.11N/AC/AX), Ultra Laiba (UWB), NB-IIT ja GNSS-i platvormid on kõige laialdasemalt autoriseeritudÜhendusplatvorm valdkonnas.
Toode RFQ