Apple toodab praegu neli nutitelefoni, sealhulgas iPhone SE ja iPhone 14 Indias

Sep 27,2022
Püüdes mitmekesistada oma tarneahelat väljaspool Hiinat, on Apple kinnitanud, et Digitimesi andmetel on ta Indias iPhone 14 tootmist alustanud.


Apple ütles oma avalduses, et uus iPhone 14 seeria tutvustab murrangulist uut tehnoloogiat ja olulisi turvafunktsioone ning ettevõttel on rahakontrolli andmetel põnevil Indias iPhone 14 toota.

Rahakontroll, viidates allikatele, ütles, et India valmistatud iPhone 14 tarneid algavad järgmistel päevadel Foxconni Sriperumbuduri tehasest Chennai äärelinnas. Lisaks ütles allikatele viidates Bloomberg, et Apple hakkas IPhone 14 -d Indias oodatust varem tegema, kuna Apple ja Foxcon kiirendasid protsessi pärast tarneahela probleemide lahendamist.

Apple'i tarnijad hakkasid Indias iPhone'i tootma 2017. aastal, alustades iPhone SE -st. Praegu toodab Apple Indias iPhone SE, iPhone 12, iPhone 13 ja iPhone 14.

TechCrunch teatas, et JPMorgani analüütikud ennustavad, et India moodustab 2025. aastaks 25% iPhone'i tootmisest, lisades, et Apple toodab Indias ainult iPhone 14, kuna see on keerukama kaameramooduli joondamine iPhone Pro seerias ja kõrgem kohalik turunõudlus /14Plus on IS Sobib iPhone14 seeria jaoks.

Samal ajal teatas Digitimes, et iPhone 14 müük Hiinas ei olnud nii hea, kui arvatakse, ja Apple kohandas tootjate tootjate tootmist, kõige rohkem mõjutas LuxShare täpsust.

Sellegipoolest moodustab Hiina lähitulevikus suurema osa iPhone'i ja globaalse nutitelefoni tootmist, mille kontrapunktiuuringute hinnangul toodab Hiina 2021. aastal 67% maailma telefonidest. Lisaks, lisaks, vastavalt Apple'i 2020. aasta parima tarnija nimekirjale 96 tarnijat, on 96 tarnijat vastavalt 96 tarnijale. Hiinas asuv peakorter moodustab peaaegu poole koguarvust.
Toode RFQ